Orice recomandari, reprosuri sau oferte la urmatoarele adrese:

redactie.arteens@gmail.com
redactie.arteens@yahoo.com

miercuri, 13 februarie 2008

Meet Bla-Bla


*Warning: PENTRU CEI CARE NU SUPORTĂ CUVÂNTUL “BLA-BLA” SĂ NU CITEASCĂ!!!

Introducere aberantă:

Vrei să ne apucăm să facem Bla bla? Bla bla când te scoli: “ah ce ziii….bla bla”, ai tăi încep să facă bla bla în capul tău…când ajungi la scoală şi profii îţi umflă capul de bla bla??? Când o arzi aiurea şi în capul tău se învârte Bla bla? Exact. Aberant. Dar te-ai gândit că poate toată lumea e Bla bla? Bla bla here, bla bla there, bla bla bla everywhere.

Ştii uneori cât e de enervant când începi să spui cuvinte fără rost? Meet Bla-Bla, el e singurul care te ascultă. Da, deşi simţi că lumea în jurul tău aberează şi e cu capul în nori gândindu-se la Bla-bla, gândeşte-te că mai degrabă tu eşti cel/cea care se îngroapă în Blabla-uri stupide.

Bla-Bla=lucru enervant, care nu te interesează, uneori folosit de către profi sau părinţi sau de către tine, cel mai des.

Meet Bla-Bla!!!

Face parte din viaţă ta de zii cu zii. Ţi se pare stupid sau fără logică? Gândeşte-te puţin la ziua de azi. La câte Bla-Bla-uri au fost azi sau câte Bla-Bla-uri ai spus tu azi? Enervant? Ciudat? Dar adevărat. Bla-Bla-ul în ziua de azi a devenit ca o a doua piele de care nu te poţi descotorosi oricât ai încerca.

De câte ori ai stat la taclale cu gaşca sau cu o/un prieten căruia i-ai împărtăşit toate Bla-Bla-urile care ţi-au trecut prin cap si totuşi el/ea asculta sau puţin se prefăcea?

Nu încerc să demonstrez nimic. Vreau doar să îţi bag minţile in cap.(nu o lua ca pe ceva rău)

Uite, să stai bine să te gândeşti poate tot ce am scris eu aici reprezintă un Bla-Bla pentru tine dar pentru alţi poate părea ceva foarte interesant de citit(yeah right, de parcă aşa ar fi).

Dacă ar fi să o luăm la modul ăla în care să ajungem să analizăm orice lucru, ar trebui ca totul în jurul tău să devină un bla bla. Ei bine… în cazul ăsta nu mai e o aberatie, esti doar o persoană căreia nu îi pasă de nimic în jurul lui decat de propia persoană.

The EnD:

Am vrut să îţi atrag atenţia in privinţa faptului că şi tu mai poţi spune lucruri mai aberante decat alţi, poate bla-bla-uri mari ca mine, cine ştie?

~TheScientist

Un comentariu:

Anonim spunea...

heeeeey asa face mrs marin