Orice recomandari, reprosuri sau oferte la urmatoarele adrese:

redactie.arteens@gmail.com
redactie.arteens@yahoo.com

miercuri, 11 iunie 2008

Love


De multe ori crezi ca stii cum este tipul de care te indragostesti,dar adevarul e ca nu ai cum sa il cunosti sau sa il “ghicesti” cum zic unele fete,asa de repede.

De aceea m-am gandit ca luna asta ,articolul meu sa va prezinte tipurile de baieti de care te poti indragosti…si cateva tips-uri …

You know how you sometimes feel the urge to kiss someone you never met? That’s The Crush.


Te poti indragosti de un tip pe care il vezi des dar in timp poti realiza ca nu este deloc cum il credeai tu. Dragostea cu un tip ca asta este doar la inceput si e acea dragoste cu fluturi si vise…dar este ca un basm…adica ireala.


Deci nu te implica pana nu esti absolut sigura ca este potrivit p
entru tine.


Best friends : cand esti best friends cu un baiat de multe ori poate evolua intr-o relatie de lunga durata si foarte stabila. Asta pentru ca va cunoasteti foarte bine.

Dupa parerea mea e cea mai buna relatie, relatia care incepe prin a fi prieten cu celalalt. Cu alte cuvinte, nu cred in prietenia dintre un baiat si o fata. J

The jerk :

el este tipul acela care ii considera pe toti loseri, spune ca te suna, dar nu o face … are si parti bune : te face sa razi, iti face complimente si fiindca nu se lasa dominat prea usor, te atrage.

Dar nu ai cum sa ai relatie mai lunga cu un astfel de baiat… so if you only want to have fun …go for him …


The long-distance relationship

:

Sa ai un iubit la distanta este un bun exercitiu de independenta, de fidelitate si de gelozie. Daca sunteti soulmates, se va gasi o solutie in final pentru a fi mai aproape.


Daca nu, neeeext :D

Tipul timid


El poate fi oricare din cei de mai sus , dar de multe ori se dovedeste a fi cel mai indraznet …dupa ce se obisnuieste cu tine aka se indragosteste de tine. :P …

Desi nu se expune si nu se lauda, tipul timid poate fi si increzut…dar de multe ori are si de ce deoarece este si destept spre deosebire de smecherasii care se dau mari cu ce nu au.


Deci daca dai de un tip timid si cute my advice e sa look beyond the covers and you
may find a great love story. J


Va urez o vacanta placuta ;)) … si aveti grija cu cine va cuplati vara asta


Xoxo,

TheHeart

Niciun comentariu: