Orice recomandari, reprosuri sau oferte la urmatoarele adrese:

redactie.arteens@gmail.com
redactie.arteens@yahoo.com

vineri, 14 martie 2008

Dragostea este ca o prajitura cu capsuni

Dragostea este ca o prăjitură cu căpşuni …

Dragostea e ciudată…

Dragostea dintre un băiat şi o fată este minunată

Dar hai întâi să vorbim despre dragostea din această luna. Luna martie. Luna femeilor. 8 martie.ziua mamei. Ar trebui să ne iubim mamele and all that shit. Dar ce se întâmplă când mama nu te iubeşte? Când acesteia pur şi simplu nu îi păsa de tine, de ce îi iei , de ce spui, de cum trăieşti? Bine să zicem că poate te iubeşte un picuţ acolo. Dar este oare de ajuns? Deci dragostea pentru mame de 8 martie e discutabilă.

Deci e primăvară, da? Yey. Happy happy joy joy. Not really. Schimbarea anotimpului aduce cu ea o stare foarte ciudată de spirit. Cel puţin pentru mine. Astenia de primăvară or something. Cu toţii trecem prin ea. Pe toţi ne afectează schimbarea anotimpului.

Iubesti.eşti iubit. Bun. Până aici totul roz în picăţele negre. Dar când începi să foloseşti porecle gen « puiuuuuut” [cu 5 de « u » ,da.] sau «pisoi» deja devine enervare curată. Dacă tot vrei să ai neapărat porecle, ţine-le pt tine. Nu le zice cu atâta nonşalanţă în public sau când vorbeşti la telefon pe stradă. Nu numai că este penibil, dar este şi degradant. Nu sunt fana nicknameurilor de genul într-o relaţie. Consider că avem numele pentru un motiv. Nu să ne strigăm cu nume de animale. E că şi când ai vrea să fii animal. In fine. Subiectul nu era acesta…

Subiectul meu e dragostea după cum ştiţi. Dragostea de toate felurile. Fiecare dragoste e diferită şi fiecare om are o viziune complet diferită asupra conceptului «dragoste».Eu v-o împărtăşesc pe a mea.

Cum am început articolul: »Dragostea este ca o prăjitură cu căpşuni». Cred asta pt că o prăjitură cu căpşuni este dulce. Ca şi dragostea. Cine a fost îndrăgostit ştie sigur că am dreptate. Ce poate fi mai frumos decât să te întâlneşti cu cel de care eşti îndrăgostită într-o zi însorită? Sau când îţi face cadou un lucru pe care ţi-l doreai demult, dar nu ştia, ci doar a nimerit-o sau a aflat de la o prietenă de-a ta. Dar tot în al nouălea cer vei zbura.

Dragostea este frumoasă. Dragostea nu numai că este frumoasă, dar te face să vezi lucrurile cu alţi ochi, cu nişte ochi mai optimişti, cu nişte ochi mai vii şi mai plini de energie. Nu degeaba se zice că ochii sunt oglindă sufletului. Dacă inima[sufletul] este fericit, atunci tău se vede asta în ochii tăi, în gesturile şi în atitudinea ta.

Dragostea înfloreşte şi ea primăvară. Ca toate florile frumoase.


~TheHeart

Un comentariu:

didi13 spunea...

Poreclele gen "puiut" si "pisoi" sunt folosite de oamenii care nu sunt capabili sa se gandeasca la ceva mai bun. Sau fanele RBD de clasa a 7a. Ma rog... Dar nu inteleg de ce ai scris partea cu "daca mama nu te iubeste". Mama te iubeste, normal. De aia nu te`a lasat la prima usa intr`o cutie de carton.